Floor Bogaerts

Mini Course - Je eigen trouwbudget opmaken 

Maak in 5 eenvoudige stappen je eigen trouwbudget!


De budgetplanner is een online planner zodat jij 👌🏼 jouw eigen trouwbudget stap per stap kan opstellen, 👌🏼 weet wat een huwelijk nu kan kosten en 👌🏼 met een gerust gemoed je huwelijk kan beginnen plannen! En dat zonder dat jij een een excelexpert hoeft te zijn! Ideaal toch?

Je trouwbudget, daar krijg je de kriebels van...

... want je bent superenthousiast na je verloving, maar je weet eigenlijk niet hoeveel een huwelijk nu kan kosten

... want je wilt de dag van je dromen, maar na het opvragen van enkele offertes, ben je bang dat je té veel geld zult uitgeven

... want je wilt je focussen op de leuke dingen, en geen uren spenderen aan het opmaken van een goede excelsheet die de cijfertjes bijhoudt


Je wilt genieten van de voorbereidingen, maar die financiële kant van het verhaal brengt je teveel stress. Je wilt niet met een financiële kater overblijven, maar je hebt niet de energie, noch de kennis om een goed budget op te stellen én op te volgen. 

Maar je wilt wel met een gerust gemoed beginnen plannen en weten welke offertes je kan toezeggen en welke beter niet, zodat je ook weet of er nog ruimte is voor die leuke photobooth of voor dat heerlijke dessertje. 


Maar wat als 🤩: 

- ik je garandeer dat het wél mogelijk is om je droomhuwelijk te realiseren én je tegelijk te houden aan een budget


- je weet hoe jij je eigen trouwbudget kan opstellen én je weet hoe je je hieraan kan houden?


- je inkijk krijgt in de belangrijkste budgetposten en hoeveel een trouwfeest kan kosten


- je weet hoe je bepaalt wat voor jou nu echt belangrijk is en zo je huwelijksdag persoonlijk kan maken, zonder dat dat té veel geldt zal kosten? 


- je de juiste keuzes kan maken, zonder een financiële kater? 


- je kan genieten van de voorbereidingen én van de dag zelf,

omdat je perfect hebt uitgekozen wat jij wilt en wat jij belangrijk vindt op jouw huwelijksdag! 

Nap Snaps

Wat houdt je nu tegen 😖: 

Lux Visual Storytellers

- je hebt al enkele offertes opgevraagd, maar weet helemaal niet hoeveel geld je nog moet voorzien voor de overige plannen voor je trouwfeest. En dat maakt je onzeker. 


- je hebt de touwtjes in handen en bent een zorgvuldige planner, maar een trouwbudget opstellen is iets waarvan je niet weet hoe je eraan moet starten


- je scrollt regelmatig door Pinterest en Instagram, maar je twijfelt of je zulke leuke ideeën of leveranciers wel kan betalen 


- je durft je niet te wagen aan het opstarten van een budget, omdat je geen pro bent in excelsheets... 


Een trouwbudget opstellen en opvolgen ... 

... dat kan jij ook! Als weddingplanner is een trouwbudget opstellen en opvolgen één van mijn vaste waardes. Ik budgetteerde al huwelijksfeesten van 8.000 en van meer dan 60.000 euro. Die feesten verschillen uiteraard, maar het stappenplan voor het opstellen van het budget - en me hieraan houden - is telkens hetzelfde! 


100% genieten van de voorbereidingen voor je trouwfeest, van de dag zelf en ook zonder bittere nasmaak achteraf, start met het opstellen van een goed budget! En dat is weten wat je wilt, de juiste keuzes maken, weten wat je kan uitgeven en daarna je budget op een makkelijke manier opvolgen.


Bij elk van mijn koppels wil ik iedere keer opnieuw hun droomhuwelijk waarmaken door een complete transparantie, door goede gesprekken, én door een grote kennis van de huwelijkssector


Zo zorg ik ervoor dat mijn koppels weten waar hun centen naar toe gaan en welke waarde hier tegenover staat, zodat hun dag écht helemaal van hen voelt


En van die ervaring én kennis, kan jij nu ook makkelijk gebruik van maken, zodat je geen uren tijd en bakken vol energie kwijt bent aan het heruitvinden van het water in de huwelijkswereld! 


Stijn Willems

De Budgetplanner van Phaest

- Online planner met uniek stappenplan voor het opstellen van je eigen budget 

- Videotour doorheen de planner, zodat je meteen aan de slag kan 

- 4 voorbeeldbudgetten van échte huwelijken 

- Antwoorden op enkele frequently asked questions 

- Toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je jouw vragen kan stellen 

- BONUS: door het aankopen van de planner krijg je stiekem ook een uitgebreide to do-list 🤫


Zodat jij: 

💛 met een gerust hart kan genieten van de voorbereidingen 

💛 weet welke dromen er mogelijk zijn zonder dat je financiële stress ervaart

💛 kan starten met het plannen van je droomfeest

Studio Leau voor cursus Wonderweddings en Blooms&Leafs

Wat klanten zeggen...

“De budgetplanner zit ongelooflijk knap in elkaar, oprecht! Zotjes! Duidelijke uitleg, superklaar, overzichtelijk, en voor een niet Xcel-kenner, ik kan het aan!”Stap 1: Ontdek wat écht belangrijk voor je is. Budgetteren is keuzes maken. In deze stap weet jij hoe!

Stap 4: Stel je budgetplanning op

“Ik vind het écht een handige tool! De budgetvoorbeelden zijn ook héél handig en een echte meerwaarde, alsook de verdeelsleutel. Het zit super goed in elkaar!"


Stap 2: Bepaal je inkomsten. Welk budget is er voor handen om je trouwfeest mee te realiseren. 

Stap 5: Volg je budget makkelijk en nauwgezet op, gedurende de hele huwelijksvoorbereidingen. 

"Amai Phaedra, ZOOOOOOOT waardevol die budgetplanner!"


Stap 3: Maak een verdeelsleutel, zodat je weet hoeveel van je budget er gaat naar welke post - en ontdek zo of je budget haalbaar is!

BONUS: 

- 4 échte huwelijksbudgetten ter voorbeeld 

- Antwoorden op enkele veelgestelde vragen 

- Toegang tot besloten Facebookgroep

Praktisch

WANNEER 

Je krijgt onmiddelijk én levenslang toegang tot de budgetplanner, zodat je meteen aan de slag kan! 


HOE 

Via een online spreadsheet, krijg je toegang tot mijn templates. Via een videotour krijg je uitleg over hoe je aan de slag kan met de online planner.


WAT 

Een uniek stappenplan met 5 duidelijke stappen om te starten met jouw trouwbudget. Daarnaast krijg je nog 4 échte budgetvoorbeelden van huwelijken die ik gereasliseerd heb, om te bekijken én krijg je antwoord op enkele meest gestelde vragen in verband met een trouwbudget. 


TIJD

De videotour duurt ongeveer een half uurtje. Daarnaa weet je perfect hoe je aan de slag gaat. De budgetplanner is een werkdocument dat je gebruikt doorheen je hele voorbereidingstijd. Stap 1 tot en met 3 kan je redelijk vlot uitvoeren, als je er een avondje samen voor blokkeert. Stap 4 en stap 5 doe je tot aan je huwelijksdag, zodat je altijd up to date bent! 


JOUW INVESTERING

86 euro Hoi! Ik ben Phaedra

Weddingplanner sinds 2017

Hoi! Ik ben Phaedra, een enthousiaste weddingplanner die staat te popelen om je mee te nemen in de trouwwereld!
Ik hou van het creëren van momenten - groot of klein. Jouw huwelijk is zo'n moment, waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat. 


Phaest

[ F E E S T ] -

viering van een belangrijke gebeurtenis


Als weddingplanner weet ik als geen ander dat je huwelijk plannen een heel speciale tijd is! En het is dan ook mijn missie om niet alleen de dag zelf, maar ook die voorbereidingen leuk & uniek te maken. Juist daarom bied ik naast mijn wedding planning services ook DIY-cursessen en -tools aan om met een beperkt budget zelf aan de slag te gaan en toch ook de ervaring én kennis van een weddingplanner mee te pikken! 

Stijn Willems

Enkele vragen over de budgetplanner

1. Krijg ik direct toegang tot de budgetplanner als ik deze koop? 

Ja hoor! Zodra je de betaling hebt uitgevoerd, krijg je een mailtje in je mailbox met de link naar de online planner. Dankzij de videotour kan je meteen aan de slag, zonder zelf te moeten uitvogelen hoe alles werkt! 


2. Heb ik contact met jou, Phaedra?  

Rechtstreeks contact is niet inbegrepen in de prijs van de budgetplanner. Maar je krijgt wel toegang tot een besloten Facebookgroep waar je je meest dringende vragen wel kan stellen. Eén keer per maand, ga ik door de vragen en beantwoord ik deze beknopt.


3. Ik kan helemaal niet werken met excel, is het dan iets voor mij? 

Je hebt helemaal geen kennis nodig van excel, om met de budgetplanner aan de slag te gaan. Alles staat duidelijk uitgelegd in de videotour, en je hoeft enkel dingen in te vullen in de daarvoor voorziene vakken. Al de rest gaat vanzelf, handig toch?


4. Heb ik de budgetplanner nodig om mijn huwelijk voor te bereiden? 

Nee, niets moet bij het plannen van je huwelijk. De budgetplanner is enkel een handige tool om ervoor te zorgen dat je niet meer geld uitgeeft dan je eigenlijk wilt. Het budget opstellen en je hieraan houden is immers één van de vaakst voorkomende factoren voor stress bij de huwelijksvoorbereidingen. 


5. Ik vond een gratis budgetplanner via Google, waarom zou ik deze dan nog kopen? 

Als die gratis budgetplanner jou helpt op de manier die jij goed vindt, dan is dat helemaal prima! Ik maakte deze budgetplanner om jou op een erg laagdrempelige manier verder te helpen. In mijn budgetplanner vind je uiteraard mijn manier van aanpak, mijn ervaring en ook mijn tips & tricks. Bovendien geef ik je nog echte budgetvoorbeelden en enkele antwoorden op vaak gestelde vragen. Dit is informatie die meestal niet vervat zit in de gratis budgetplanners. Tot slot is ook het stappenplan helemaal compleet, waarbij de gratis budgetplanners pas starten bij mijn stap 4. De Budgetplanner van Phaest

Ik leer je jouw trouwbudget opstellen én opvolgen zodat jij: 

💛 met een gerust hart kan genieten van de voorbereidingen 

💛 weet welke dromen er mogelijk zijn zonder dat je financiële stress ervaart

💛 kan starten met het plannen van je droomfeest

86 euro

Studio Leau voor cursus Wonderweddings en Blooms&Leafs