De Wedding Date 

Een leuk spel om de trouwwereld én elkaars voorkeuren daarin te ontdekken!


👉 Jullie zijn (net) verloofd en kunnen niet wachten om aan de voorbereidingen te beginnen!

🥰 Jullie zijn super nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en staan te trappelen om de wondere wereld van de weddings in te duiken

🥂 Jullie hebben zin om tijdens een fijne date night jullie huwelijksvoorbereidingen te starten

🙈  Maar het lukt jullie niet om nu eens effectief te starten met de voorbereidingen. 


Dan is de Wedding Date dé ideale ijsbreker om het gesprek met je partner te openen!

Herken je dit? 

Als wedding planner ontvang ik koppels vanaf de prille verloving bij mij, die dromen over de meest fantastische huwelijksdag! 
Maar na 5 jaar wekelijks koppels over de vloer te krijgen, merkte ik dat verloofde koppels vaak op hetzelfde botsen... Ik verzamelde enkele quotes uit de mails die koppels mij sturen bij een aanvrag. 

Lees maar even mee 👇🏼

Maar wat als 🤩: 

- ik je vertel dat er ook een leuke manier bestaat om aan je huwelijksvoorbereidingen te beginnen


- je door een laagdrempelig spel het gesprek met je partner kan openen


- je een inkijk kan krijgen in de mogelijkheden die er bestaan zowel wat betreft leveranciers, dagplanning & styling


- je inkijk krijgt in de belangrijkste budgetposten en hoeveel een trouwfeest kan kosten


- je een kickstart kan krijgen door op een leuke manier een date in te plannen met je partner? 


- je eindelijk kan weten welke weg je nu op gaat en welke keuzes je samen kan maken

Stijn Willems Photography

Stijn Willems

Met de wedding date krijg je een kickstart! 

.Als weddingplanner krijg ik wekelijks koppels over de vloer waarmee ik hun huwelijksdag vormgeef en hierbij pols naar wat ze juist willen en niet willen.


Door dit regelmatig te doen, merkte ik dat koppels vaak niet weten wat de mogelijkheden zijn op een huwelijksdag én dat ze hier eigenlijk ook met elkaar nog niet veel over gesproken hebben. Tot slot is de informatie die te vinden is op het internet ook vaak saai of meteen heel concreet (zoals bijvoorbeeld een to do-lijst). 


De visie van Phaest is dat ook de voorbereidingen naar het huwelijk toe een sprankeltje magie mogen hebben. 


En hieruit ontstond het idee van De Wedding Date - een leuke, laagdrempelige manier om de mogelijkheden van de trouwwereld te leren kennen én ook elkaars voorkeuren hierin meteen te weten te komen. 


Bovendien zet je tijdens de wedding date al écht stappen vooruit in het maken van beslissingen over hoe jullie de dag zien. Je zet de eerste stappen in het bepalen van je dagplanning en je budget. 


Mijn ervaring én kennis gegoten in een leuk jasje, om te kunnen genieten van die eerste stap in je huwelijksvoorbereidingen. 

De Wedding Date 

- Een online spel met 7 rondes, waarin je spelenderwijs leert wat jij leuk vindt 

- Een werkboek om te downloaden waarin je jouw uniek huwelijkspaspoort kan opstellen. Dé ideale leidraad voor je verdere voorbereidingen 

- Tips & tricks in de vorm van een quiz na elke ronde

- Je zet al effectief de eerste stappen in het vormgeven van je dagplanning, het kiezen van je leveranciers, het bepalen van je moodboard, het schrijven van je geloften, ... 

- Gids met de 5 eerste stappen die jij kan zetten na afloop van De Wedding Date, inclusief enkele leuke invullijstjes en to do lijstjes. 


Zodat jij: 

💛  het gesprek met je partner kan openen op een leuke manier
💛  kan genieten van je verloving zonder meteen in de praktische organisatie te duiken 

💛  nadien een duidelijk beeld hebt van hoe jij én je partner je huwelijksdag zien 


Jouw investering: 

49 euro 

Studio Leau voor cursus Wonderweddings en Blooms&Leafs

Maak je droomhuwelijk klaarhelder in 7 rondes

Ronde 1: Rapid Fire


In deze ronde krijg je enkele dilemma’s voorgelegd. Je maakt binnen de 5 seconden je keuze! Zo ontdek je elkaars voorkeuren in 1-2-3! 

Ronde 4: You've got style


Heb je er al eens over nagedacht hoe je wilt dat je dag eruit ziet? Welke rode draad zorgt ervoor dat je één geheel creëert. In deze ronde ga je samen op zoek naar de styling van je dag!

Ronde 2: PrioPrioPrio


In deze ronde krijg je enkele mogelijke elementen van een trouw voorgelegd. Je gaat ieder apart een priolijst maken van de zaken die je écht belangrijk vindt. Tip: dit is de eerste stap in het maken van een budget 😉

Ronde 5: YES or NO


Deze ronde lijkt op de rapid fire ronde, maar hier ga je samen je Wedding Team samenstellen. Welke hulp van buitenaf heb je nodig en ga je hier professionele leveranciers voor inschakelen? Yes or No - je ontdekt het hier!

Ronde 3: Plan!


In de vorige ronde leerde je al enkele elementen van een trouw kennen. In deze ronde ga je aan het puzzelen om jouw ideale dag vorm te geven.

Ronde 6: Youre future half


In deze ronde gaan we iets dieper - je staat op trouwen met je enige echte andere helft! Kennen jullie elkaar door en door? Enkele diepere vragen om het nét dat ietsje warmer te krijgen. Misschien zit hier wel de basis in van je geloften?

Ronde 7: Finale


In deze laatste ronde geef je samen vorm aan je huwelijkspaspoort, die alle voorgaande rondes samenvat. Je huwelijkspaspoort is het key element om je verdere voorbereidingen mee te starten - een echte leidraad en kickstart! 

⭐️⭐️⭐️ Reviews ⭐️⭐️⭐️

"Het is een leuke manier om samen na te denken over de dag. Wanneer ik S. aanspreek doorheen de dag over iets van het feest krijg ik vaak als antwoord: 'Ja ja, regel maar' en komt hij er later vaak op terug. Tijdens De wedding date ga je effectief samen aan de slag."


" Erg origineel concept en een speelse manier om te starten aan je huwelijksvoorbereidingen!""Heel leuk en verrassend, een leuke manier om elkaars mening te ontdekken over de speciale dag."

Praktisch

WANNEER 

Je ontvangt na aankoop meteen de eerste ronde. Nadien krijg je elke dag één ronde in je mailbox en dit tot en met ronde 7. 


HOE 

Via een online omgeving en via een werkboek dat je kan downloaden. 


WAT 

Een uniek spel om op een laagdrempelige manier de trouwwereld en elkaars voorkeuren daarin te leren kennen. 


TIJD

Je krijgt elke dag, gedurende 7 dagen lang, één date opgestuurd. Elke date duurt tussen de 20 en 30 minuten. Je kan ervoor kiezen om elke dag een datemoment met je partner in te plannen of om één lange date ervan te maken. 


JOUW INVESTERING

49 euro Hoi! Ik ben Phaedra

Weddingplanner sinds 2017

Hoi! Ik ben Phaedra, een enthousiaste weddingplanner die staat te popelen om je mee te nemen in de trouwwereld!
Ik hou van het creëren van momenten - groot of klein. Jouw huwelijk is zo'n moment, waarbij jullie liefde voor elkaar centraal staat. 


Ik werkte meer dan 3 jaar als productiemedewerker voor VTM waar ik de kneepjes van eventorganisatie onder de knie kreeg. Nadien startte ik als weddingplanner. Ik begeleid al meer dan 5 jaar koppels in het realiseren van hun droomhuwelijk en ik hou er écht van om mijn koppels te zien genieten. 


Floor Bogaerts

Stijn Willems

Phaest

[ F E E S T ] -

viering van een belangrijke gebeurtenis


Als weddingplanner weet ik als geen ander dat je huwelijk plannen een heel speciale tijd is! En het is dan ook mijn missie om niet alleen de dag zelf, maar ook die voorbereidingen leuk & uniek te maken. Juist daarom bied ik naast mijn wedding planning services ook DIY-cursessen en -tools aan om met een beperkt budget zelf aan de slag te gaan en toch ook de ervaring én kennis van een weddingplanner mee te pikken! 

Enkele vragen over de Wedding Date 

1. Krijg ik direct toegang tot de budgetplanner als ik deze koop? 

Na aankoop krijg je meteen alle informatie, het werkboek en de eerste ronde toegestuurd. De volgende 6 dagen krijg je 's ochtends een mailtje met een nieuwe date. Na de 7 rondes krijg je de gratis Kickstartgids. 


2. Waarom krijg ik het spel niet in 1 keer? 

Ik wil vermijden dat jullie alle rondes snel snel achter elkaar in één keer uitspelen, zonder er echt even tijd voor te maken. Door telkens 20 à 30 minuten per dag tijd vrij te maken voor een ronde, geef je je huwelijksvoorbereidingen een leuk plekje in je agenda. 


3. Moet ik elke dag dan 20 à 30 minuten vrij maken om de date te spelen? 

Nee hoor. Niets moet 😉  Mijn tip: neem bij aankoop van de wedding date je agenda's er even bij en pin enkele date nights vast. Haal lekker eten af en schenk een glaasje uit en geniet van dit moment samen dat je uittrekt om met je huwelijksdag bezig te zijn, heerlijk toch! 

Je mag dus geheel kiezen of je elke dag één date speelt, of je ze opspaart en er meerdere tegelijk speelt. Ook wanneer je ze speelt, kan je helemaal vrij kiezen!


4. Heb ik contact met jou, Phaedra?  

Nee. Er is geen contact met mij inbegrepen. De bedoeling van de date is dat jullie echt enkel met elkaar bezig te zijn, om nadien een weddingplanner of andere leveranciers met een duidelijke visie over je huwelijk, aan te spreken. 


5. Moet ik iets installeren om het te kunnen spelen? 

Nee. Je krijgt via een link toegang tot de rondes. Je kan overal aan zonder een account aan te maken of iets te installeren. Het werkboek kan je ook via een link downloaden. Je krijgt telkens toegang tot een nieuwe ronde via mail.  


6. Wat is de meerwaarde van het spel?

De Wedding Date is een manier om op een leuke manier een introductie te krijgen tot de mogelijkheden in de trouwwereld. Je leert bij over leveranciers, moodboards, styling en dagplanning. Bij elke ronde is er ook een kleine quiz van 3 vragen waarin je enkele leuke tips&tricks krijgt. Met de Wedding Date vlieg je dus niet meteen in de praktische informatie of de organisatorische kant, maar krijg je wel veel informatie op een laagdrempelige manier. 


7. Heb ik na het spelen van De Wedding Date al bepaalde zaken écht georganiseerd?

De Wedding Date is bedoelt als een introductie. Je zal dus nog geen concrete stappen zetten, zoals een budget opmaken, een moodboard maken of leveranciers aanspreken. Wel krijg je een beter idee over wat jij en je partner nu graag zouden willen en wat helemaal niet. Sommige koppels hebben na het spelen van de Wedding Date bijvoorbeeld eindelijk hun dagplanning kunnen vormgeven. Beschouw De Wedding Date als een gespreksopener en een blik in de mogelijkheden voor je huwelijk. Het doel is om samen even tijd te maken en samen te praten over jullie wensen, zodat de praktische stappen daarna eens zo makkelijk gaan. 


Heb je nog een vraag? Stel ze gerust via info@phaest.be. 


De Wedding Date 

- Een online spel met 7 rondes, waarin je spelenderwijs leert wat jij leuk vindt 

- Een werkboek om te downloaden waarin je jouw uniek huwelijkspaspoort kan opstellen. Dé ideale leidraad voor je verdere voorbereidingen 

- Tips & tricks in de vorm van een quiz na elke ronde

- Je zet al effectief de eerste stappen in het vormgeven van je dagplanning, het kiezen van je leveranciers, het bepalen van je moodboard, het schrijven van je geloften, ... 

- Gratis gids met de 5 eerste stappen die jij kan zetten na afloop van De Wedding Date. 


Zodat jij: 

💛  het gesprek met je partner kan openen op een leuke manier
💛  kan genieten van je verloving zonder meteen in de praktische organisatie te duiken 

💛  nadien een duidelijk beeld hebt van hoe jij én je partner je huwelijksdag zien 


Jouw investering: 

49 euro 


Studio Leau voor cursus Wonderweddings en Blooms&Leafs