Weddings

Make it simple - make it memorable


In onze jaren als weddingplanner hebben er al enkele prachtige pareltjes op agenda gestaan. Phaest is gestart met de dienst ceremoniemeester, waarbij de focus enkel ligt op de dag zelf. Vandaaruit hebben we ervaring, expertise en een netwerk opgebouwd én zijn we gegroeid tot een planning op maat: all-in of hulp daar waar nodig. 


Hieronder vind je een selectie van enkele trouwkoppels die begeleid werden. 


Voor meer foto's en inspiratie, verwijs ik je graag door naar de instagrampagina

Liesbeth & Dieter

"Jouw hulp om onze stormvloed aan ideeën te stroomlijnen was echt nodig. Ook onze getuigen hebben veel gehad aan jou om enkele verrassingen voor te bereiden voor ons. Mede dankzij jou hadden we een fantastische dag. Alles was mooi ingekleed en achteraf netjes opgeruimd. Dus ook geen stress na de ceremonie."

Stefanie & Thomas

"Phaedra heeft alles zo vlot laten verlopen en heeft dingen geregeld waarvan ik niet eens doorhad dat ze geregeld moesten worden :) ze had alles onder controle en was zelf zeer kalm, rustgevend en professioneel. Onze verwachtingen zijn zelfs meermaals overtroffen. Phaedra heeft zoveel tijd en effort in onze trouw gestoken en is echt een enorme meerwaarde geweest."

Jasmien & Leander

"We hebben een inspiratiegesprek met Phaedra gehad en ze bezorgde ons achteraf een superhandige checklist. Phaedra is een vlotte en sympathieke madam, die vlot meedenkt over je plannen. Wij hadden niet veel of juist te veel ideeën over onze grote dag, maar op een dikke twee uur is Phaedra er in geslaagd alle belangrijke dingen op een rijtje te zetten, ideeën en leveranciers te suggereren en handig samen te vatten in een mooie checklist. We kregen helemaal goesting om erin te vliegen met de planning van ons feest!

Heel erg bedankt voor de ideeën en namen die je ons bezorgde, maar vooral voor de structuur en de kickstart die je aan ons trouwfeest gaf!"

Ticia & Tom

In samenwerking met Smile Outdoor

"Het was heel fijn samenwerken. Bedankt voor jullie flexibiliteit en professionaliteit.

Wij hebben echt een fantastische dag gehad, in goede banen geleid door jou, Tom en Alexander.

Ik hoop dat ons pad nog vroeg of laat eens kruist :-)! Nogmaals bedankt voor jullie fantastische werk! Ik kan het moeilijk in woorden omschrijven want ik vind niet genoeg superlatieven"!

Elien & Bart

"Phaedra, via deze weg willen we je graag bedanken voor de fantastische hulp die je was op onze trouwdag. Dankzij jou liep alles op rolletjes. Je verhielp problemen nog voor we er als koppel wisten dat er iets aan de hand was. Jouw vriendelijke lach, behulpzaam karakter en goede organisatie waren echt een meerwaarde op de belangrijkste dag van ons leven! Bedankt Phaedra!"!

Sien & Joris

"Zowel in de voorbereidende gesprekken als op de trouwdag zelf, was Phaedra heel rustig, vriendelijk en aanspreekbaar. Zij heeft vanaf de eerste minuut alles op rolletjes doen lopen, zonder dat wij hier zelf veel van gemerkt hebben. Dankzij Phaedra moesten wij ons niet bekommeren om spullen die mee moesten van A naar B, om het tijdsschema... Eén woord: TOP!"

Sabrina & Diether

"Je bleef ten allen tijde rustig en kalm. Je was altijd goed voorbereid. Je hebt geholpen als een vriendin en je hebt er ook voor gezorgd dat er knopen doorgehakt werden. We gingen gerust onze trouwdag tegemoet omdat jij alles geregeld had. Je hebt echt aan alles gedacht - zelfs aan water en koekjes voor in de auto onderweg!"

Aagje & Denis

Je zorgde voor een vlot verloop van de hele dag, én dat met een Braziliaanse familie (waarbij stiptheid slechts een detail is). 

Je gaf ons raad in aanloop naar onze grote dag en je hielp ook onze familie en vrienden bij het voorbereiden van enkele verrassingen voor ons. Je hebt op een aangename manier de suite in goede banen geleid, de journalisten buiten doen wachten zodat wij in familiekring het ja-woord konden geven en je hebt ook onze zeer enthousiaste priester in het gareel kunnen houden. Je hebt ervoor gezorgd dat al onze spullen in de auto's staken, zodat we na het dansfeest meteen naar huis konden vertrekken. 

Kortom: onze trouw deed je alvast voortreffelijk dus al wie trouwplannen heeft... hup hup, richting Phaedra!

2020

2020

2020

2020

2019

2018

2017

2016