Phaest

[ F E E S T ] -

viering van een belangrijke gebeurtenisEn of jullie huwelijk een belangrijke gebeurtenis is! Eentje waarbij je viert op verschillende vlakken: met twee, met de kindjes, met vrienden en familie. Een uniek moment dat een zorgeloze voorbereiding verdient. Want ja, ik wil graag dat jij geniet van alles - van elke mijlpaal onderweg naar jullie grote dag! 

Make it simple - make it memorable - Dat is mijn leuze.

Niet alleen zorg ik voor een voorbereiding én een huwelijksdag om van te genieten, ik wil ook met jou tot de essentie komen. Vieren met elkaar, herinneringen maken en momenten beleven. Dat steken we in een mooi en stijlvol jasje, dat helemaal jullie uitstraalt. En ook hier - we maken het memorabel met net genoeg elementen. Niet te veel, niet te weinig, juist genoeg. 

Benieuwd hoe ik te werk ga? 

Wedding Planner 

Sinds 2017 plan ik huwelijken met veel liefde voor mijn koppels. In een vorig leven was ik productie-medewerker voor VTM, waarin de passie voor een feilloze organisatie werd aangewakkerd. Vlak voor ik Phaest ben gestart, was ik project manager voor een grafische studio. Naast deze organisatorische functies heb ik altijd een creatieve uitlaatklep nodig gehad, die ik vond in balletdansen & saxofoon spelen. 


Ik ga gemoedelijk en persoonlijk aan de slag en hou van open en duidelijke communicatie, altijd met een spontane glimlach. Anderen beschrijven me vaak als rustig en vriendelijk. 

Phaedra

Enkele weetjes:


  • Geboren in '92 en al sinds toen trotse inwoner van Rotselaar, het dorp niet van ver Leuven en gekend door Rock Werchter
  • Verliefd en samenwonend met mijn rots in de branding
  • Dierenvriend: 2 honden, 2 konijnen, 3 kippen - ik droom van een boerderij vol met geitjes en alpaca's
  • Paper lover - ahja ik werkte als project manager voor een grafische studio 
  • Fan van kleine gelukjes 
  • Eeuwige student: van cursussen tot workshops & DIY-pakketten.