Referenties

REFERENTIES

Phaedra heeft haar taak als ceremoniemeester fantastisch gedaan op onze trouw, 28 april 2018! Zowel in de voorbereidende gesprekken als op de trouwdag zelf, was Phaedra heel rustig, vriendelijk en aanspreekbaar. Zij heeft vanaf de eerste minuut alles op rolletjes doen lopen, zonder dat wij hier zelf veel van gemerkt hebben. Dankzij Phaedra moesten wij ons niet bekommeren om spullen die mee moesten van A naar B, om het tijdsschema... Phaedra is geen stijve ceremoniemeester, maar een jong, aangenaam persoon die graag mee nadenkt met het koppel. Eén woord: TOP!

SIEN & JORIS

Floor Bogaerts

Je hebt je rol als ceremoniemeester meer dan perfect vervuld. Je zorgde voor een vlot verloop van de hele dag, én dat met een Braziliaanse familie (waarbij stiptheid slechts een detail is). 

Je gaf ons raad in aanloop naar onze grote dag en je hielp ook onze familie en vrienden bij het voorbereiden van enkele verrassingen voor ons. Je hebt op een aangename manier de suite in goede banen geleid, de journalisten buiten doen wachten zodat wij in familiekring het ja-woord konden geven en je hebt ook onze zeer enthousiaste priester in het gareel kunnen houden. Je hebt ervoor gezorgd dat al onze spullen in de auto's staken, zodat we na het dansfeest meteen naar huis konden vertrekken. 

Kortom: onze trouw deed je alvast voortreffelijk dus al wie trouwplannen heeft... hup hup, richting Phaedra!

AAGJE & DENIS

Suzan Fastré

Je bleef ten allen tijde rustig en kalm. Je was altijd goed voorbereid.

Je hebt geholpen als een vriendin en je hebt er ook voor gezorgd dat er knopen doorgehakt werden.

We gingen gerust onze trouwdag tegemoet omdat jij alles geregeld had.

Je hebt echt aan alles gedacht - zelfs aan water en koekjes voor in de auto onderweg!

SABRINA & DIETHER

- Make it simple, make it memorable -

 

info(at)phaest.be

Stationsstraat 147, 3110 Rotselaar 

Ondernemingsnummer 677869157

Phaest is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting.

 

Algemene voorwaarden

Copyright @ Phaest 2020